Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
INNOVACIÓ I TAST DE VINS ESCUMOSOS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | INNOVACIÓ I TAST DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19224210 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Aspectes diferencials en la degustació de vins escumosos 2. Degustació de vins elaborats per diferents metodologies 3. Efecte de la varietat i de la criança en el metode tradicional. 4. La criança sobre lies en l’elaboració de vins escumooss: l’autòlisi. 5. Tecnologies de millora de la conservació. 6. Noves tendencies en l’elaboració de vins sobresaturats en diòxid de carboni. |