Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR | Codi | 19224224 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Felipe Gallego, Jesús, 1998. Manual Práctico de Restaurante. Ediciones Paraninfo S.A.,1ª ed., 11ª imp. Johnson / Robinson, 2008. El vino. Atlas Mundial, Aula Magna, 1ª ed. Food & Wine Pairing, 2006 – A Sensory Experience. Robert J Harrington -Wiley Ed. Perfect Pairings. A Master Sommelier’s Practical Advice for partnering wine and food. Evan Goldstein and Joyce Goldstein. Univerity of California Press, 2010 What to drink and what to eat. Andrew Drornenburg. Karen Page. Bulfinch Press, 2014 Papilas y moléculas: la ciencia aromática de los alimentos y el vino. François Chartier. Planeta Gastro, 2017. Les parfums du vin, sentir et comprendre le vin. Richard Pfrister. Ed. Delachaux et niestlé, 2013. |
|
Complementària | |