Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ELABORACIÓ DE CERVESA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | ELABORACIÓ DE CERVESA | Codi | 19224230 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A12 |
Disposar dels coneixements necessaris per descriure una cervesa en públic Disposar de la capacitat d’associar percepcions sensorials amb la composició de la cervesa a fi de modificar els processos. Disposar dels coneixements específics per al disseny de les operacions unitàries que intervenen en el procés d’elaboració de vins escumosos. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |