Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 | |||||||||||||||
Assignatura (*) | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19625401 | |||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||
9 | Pràctiques Externes obligatòria | Primer | AN |
|||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | olga.busto@urv.cat josemaria.llaurado@urv.cat mireia.giralt@urv.cat gemma.beltran@urv.cat roger.plata@urv.cat jordi.demier@urv.cat pablo.martin@urv.cat |
|||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. | |||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |