Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
EMPRESA ALIMENTÀRIA I MÀRQUETING |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | EMPRESA ALIMENTÀRIA I MÀRQUETING | Codi | 13675239 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Optativa | Primer | AN |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | franciscaisabel.bravo@urv.cat mariaeugenia.hernandez@urv.cat joseantonio.morenom@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
(Assignatura impartida a la URV). Bases sobre organització empresarial, avaluació de la necessitat i consum, màrqueting, publicitat i èxit del producte. Algunes de les classes s'impartiran per videoconferència. |
|||||||||||||||||
Universitat Rovira i Virgili (URV) | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |