Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL II |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19224115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques d’elaboració de vi, cervesa i cava |
|
Presentació d'informe i examen. Assistència obligatòria |
20 | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Presentació d'informe. Assistència obligatòria |
10 | ||||
Proves de desenvolupament |
|
2 exàmens parcials de preguntes de desenvolupament sobre el temari | 70 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Per superar l'assignatura es necessari aprovar (5/10) les 3 parts de forma independent. La segona convocatòria serà igual a la primera convocatòria |