Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
INNOVACIÓ I TAST DE VINS ESCUMOSOS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | INNOVACIÓ I TAST DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19224210 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Sessions de tast |
|
S'avaluarà l'adquisició de competències explicades al llarg de les diferents sessions per mitjà de la descripció de mostres a cegues. | 25% | ||||
Proves de desenvolupament |
|
EXAMEN ESCRIT | 25% | ||||
Altres | ASSISTENCIA |
50% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||