Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA | Codi | 19625205 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Revisió bibliogràfica | 20% | ||||
Activitats d’auto seguiment |
|
Activitat virtual d'auto seguiment | 5% | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Prova escrita per avaluar els continguts exposats a l'assignatura | 75% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
L'assignatura té convocatòria única. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòvils, tauletes o altres aparells que no estiguin expressament autoritzats per a la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat evaluativa de l'assignatura tant en suport material com virtual i electrònic suposa que l'estudiant tindrà la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar l'inici d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector/a. |