Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TREBALL FI DE MÀSTER |
Criteris i procediments d’avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | TREBALL FI DE MÀSTER | Codi | 19625301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
15 | Treball fi de màster | Primer | AN |
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat) | |||||||||||||||||
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||||||
Elaboració del treball de fi de grau/màster |
|
La intruccions sobre la elaboració de la memòria de TFM estaràn disponibles en el Moodle del curs. | 40 % | ||||||||||||||
Presentació i defensa del treball de fi de grau/máster |
|
La defensa consistirà en una presentació del treball final de Máster (max 20 minuts). Posteriorment hi haurà un torn de preguntes i discussió amb els membres del tribunal | 60% | ||||||||||||||
Altres | |||||||||||||||||
Altres comentaris i segona convocatòria | |||||||||||||||||
En l'avaluació del TFM es tindran en compte: - l'avaluació del treball escrit - l'avaluació de la presentació oral i posterior discussió La intruccions sobre la elaboració de la memòria de TFM estaràn disponibles en el Moodle del curs. El pes específic de cada apartat estarà inclòs a la guia docent de cada màster. S'utilitzarà un sistema objectiu d'avaluació, tipus rúbrica. El President del Tribunal lliurarà al/ a la Coordinador/a acadèmic/a del TFM del Màster la nota final obtinguda per cada alumne. El/la coordinador/a acadèmic/a del TFM lliurarà als alumnes la nota final i en el cas de que no s'hagi aprovat informarà individualment a cada alumne de les correccions necessàries i si s'escau, de l'inici d'un nou procés. Per a la revisió de la qualificació final se seguirà el procediment establert a la Normativa Acadèmica de Grau i Màster. |