2022_23
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 

Study programmes

Bachelor
Double degree in Chemical Engineering and Food Bioprocess Technology (2019)
Bachelor's Degree in Agricultural and Food Engineering (2010)
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017)
Bachelor's Degree in Mechanical Engineering (2010)
Bachelor's Degree in Chemical Engineering (2010)
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018)
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology / Engineering (2018)

Master's degree
Agricultural Engineering (2019)
Environmental Engineering and Sustainable Energy (2016)
Chemical Engineering (2013)
Technology and Engineering Management (2017)
Computational Fluid Dynamics (2018)
Nanoscience, Materials and Processes: Chemical Technology at the Frontier
Occupational Risk Prevention(2009)
Energy Conversion Systems and Technologies (2019)



Coordinators

Coordinadors de curs
2021/22

Responsables d’ensenyament i Coordinadors de curs

GRAU D’ENGINYERIA QUÍMICA

Responsable ensenyament:

Daniel Montané Calaf 977 559 652 daniel.montane@urv.cat despatx 217

Coordinadors de curs:

1er curs – Josep Font Capafons, 977 559 646,  jose.font@urv.cat despatx 305

2on curs.- Ioannis Katakis Tf 977 559 655  ioanis.katakis@urv.cat despatx 305

3er curs.- Joan Herrero Tf 977 559 649 joan.herrero@urv.cat despatx 307

4rt curs. - Jordi Gavaldà Tf  977 559 647 jordi.gavalda@urv.cat despatx 217

 

GRAU D’ ENGINYERIA MECÀNICA

Responsable d’ensenyament:

Francisco Javier Huera Huarte Tf 977 558 452 Despatx 201

Coordinadors de curs:

1er curs.- Salvatore Cito Tf 977 55 85 36 salvatore.cito@urv.cat despatx 111

2on curs.- Joan Carles Bruno Tf 977 297 068 joancarles.bruno@urv.cat Despatx 112

3er curs.- Albert Fabregat Tf 977 558 452 albert.fabregat@urv.cat despatx 205 

4rt curs.- Diego Ramos Romero Tf 977 558 698 diego.ramos@urv.cat despatx 207

 

GRAU D'ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS

Responsable d’ensenyament:

Sílvia de Lamo Tf 977559673  silvia.delamo@urv.cat despatx 318

Coordinadors de curs:

1er curs – Josep Font Capafons, 977 559 646,  jose.font@urv.cat despatx 305

2on curs.- Sílvia de Lamo Tf 977559673 silvia.delamo@urv.cat despatx 318

3r curs.- Laura Aceña Tf 977 558 494 laura.acena@urv.cat Despatx 311 (Facultat d’Enologia)

4rt curs.- Carme Güell Tf 977558504 carme.guell@urv.cat despatx 317

 

GRAU DE TÈCNIQUES DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS

Responsable d’ensenyament:

Sílvia de Lamo Tf 977 559 673  silvia.delamo@urv.cat despatx 318

Coordinadora de curs:

1er curs – Josep Font Capafons, 977 559 646,  jose.font@urv.cat despatx 305

2on curs.- Sílvia de Lamo Tf 977 559 673 silvia.delamo@urv.cat desp 318

3r curs.- Carme Güell Tf 977 558 504 carme.guell@urv.cat despatx 317

 

DOBLE GRAU D’ENGINYERIA QUÍMICA I TÈCNIQUES DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS

Responsable d’ensenyament:

Sílvia de Lamo Tf 977 559 673  silvia.delamo@urv.cat despatx 318

Coordinadora de curs:

1er curs – Josep Font Capafons, 977 559 646,  jose.font@urv.cat despatx 305

2on curs.- Ioannis Katakis Tf 977 559 655  ioanis.katakis@urv.cat despatx 305

3er curs.- Joan Herrero Tf 977 559 649 joan.herrero@urv.cat despatx 307

GRAU D’ENGINYERIA AGROALIMENTÀRIA

Responsable ensenyament:

Sílvia de Lamo Tf 977559673  silvia.delamo@urv.cat despatx 318

Coordinadores de curs:

3er curs.- Laura Aceña Tf 977558496 laura.acena@urv.cat despatx 311 (Fac. Enologia)/

               Olga Busto (QAQO) Tf 977558493 olga.busto@urv.cat despatx 310 (F. Enologia)

4rt. Curs.- Carme Güell Tf 977558504 carme.guell@urv.cat despatx 317