Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
INTERPRETACIÓ DELS RESULTATS NUTRICIONALS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | INTERPRETACIÓ DELS RESULTATS NUTRICIONALS | Codi | 13675211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Avaluació de l’estat nutricional | |
2. Recomanacions d’ingesta nutricional | |
3. Consell alimentari | |
4. Avaluació del consum alimentari. Enquestes alimentaries | - Enquestes alimentaries a nivell nacional o familiar. - Registre dietètic. - Recordatori 24 h. - Historia dietètica. - Qüestionari de Consum d’Aliments. - Mètodes d’avaluació ràpida. - Validesa i reproductibilitat de les enquestes alimentaries. |
5. Taules de composició d’Aliments | |
6.- Indicadors bioquímics del consum alimentari | |
7.- Qualitat dels mètodes de valoració del consum alimentari | - Fonts d’error en la valoració del consum. - Validesa i reproductibilitat de les enquestes alimentaries. |
8.- Interpretació dels resultats de les enquestes de consum alimentari |