Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA | Codi | 13675234 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
3 | Optativa | AN |
||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | lauraisabel.arranz@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | https://www.ub.edu/grad3/plae/AccesInformePD?curs=2022&codiGiga=569312&idioma=CAT&recurs=publicacio | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Assignatura impartida des de la UB. Coneixement i habilitat en la cerca, interpretació i aplicació de la legislació alimentària europea i espanyola en el context dels aliments amb propietats atribuïdes com a saludables |
|||||||||||||||||
Universitat de Barcelona (UB) | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |