Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I | Codi | 19224104 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura i dels criteris d'avaluació de la mateixa |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts dels diferents temes de la matèria amb ajuda de projeccions, vídeos i altra documentació que es cregui oportuna |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Plantejament, desenvolupament i ressolució de problemes relacionats amb els diferents temes de l'assignatura. Discussió dels resultats obtinguts en base a situacions reals en un celler. |
Fòrums de debat | Discussió a través de fòrums on-line de problemes, mètodes d'anàlisi o temes d'actualitat relacionats amb l'assignatura. |
Treballs | Elaboració de tasques de format curt relacionades amb els conceptes treballats a classe. |
Atenció personalitzada | L'alumne pot fer les consultes que cregui convenients durant les hores de classe (ja siguin presencials o virtuals) i també fora d'aquestes. En aquest darrer supòsit es recomana concertar hora prèvia per tal d'assegurar la disponibilitat del professor |