Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL I |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL I | Codi | 19224106 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A6 |
Realitzar els controls sanitaris i de maduresa del raïm i de decidir en funció d'ells la data de la verema Saber organitzar una verema Utilitzar correctament tots els equips tècnics propis d'un celler per obtenir el most i / o processar la pasta de verema per a la fermentació vínica Controlar les fermentacions i maceracions Realitzar les correccions pertinents dels mosts i dels vins Saber utilitzar i dosificar amb Criteri productes enològics Saber des del punt de vista pràctic elaborar vins Conèixer i saber utilitzar tots els equips propis del celler | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |