2022_23
2022_23
2023_24
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
castellano
english
Ensenyaments
Grau
Doble titulació de grau en Enginyeria Informàtica i en Biotecnologia (2014)
Grau en Biotecnologia (2009)
Grau en Enologia (2014)
Màster Oficial
Begudes Fermentades (2014)
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016)
Begudes Fermentades (2014)
Assignatures
TECNOLOGIA CERVESERA
DADES IDENTIFICATIVES
2022_23
Assignatura (*)
TECNOLOGIA CERVESERA
Codi
19625218
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
9
Optativa
Primer
AN
Impartició
Modalitat per grup d'activitat
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
PLATA COTS, ROGER
Adreça electrònica
roger.plata@urv.cat
jordi.demier@urv.cat
Professors/es
PLATA COTS, ROGER
DE MIER VINUE, JORDI
Web
Descripció general i informació rellevant
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent