Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
TREBALL FI DE MÀSTER |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | ||||||||||||||||||||
Assignatura (*) | TREBALL FI DE MÀSTER | Codi | 19625301 | ||||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | ||||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||||||||||||||||
15 | Treball fi de màster | Primer | AN |
||||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | |||||||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Ciències Mèdiques Bàsiques Enginyeria Química Gestió d'Empreses Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | francisco.lopez@urv.cat olga.busto@urv.cat mariafrancesca.fort@urv.cat cristina.reguant@urv.cat jmcanals@urv.cat gemma.beltran@urv.cat nicolasrozes@urv.cat mjesus.torija@urv.cat roger.plata@urv.cat jordi.demier@urv.cat miquel-angel.rius@urv.cat antonio.sanchezo@urv.cat |
||||||||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||||||||
Web | |||||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Desenvolupament d'un projecte de recerca o innovació (proposta de millora, disseny d'un nou producte, ...) en l'àmbit de l'elaboració de begudes fermentades, que integrin les diferents disciplines que participen en el procés. Aquest treball es presentarà en forma article científic o d'informe tècnic, i es realitzarà una exposició oral davant un tribunal. |
||||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |