Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Assignatura (*) | FONAMENTS D'ENGINYERIA DE PROCESSOS | Codi | 20244116 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
9 | Obligatòria | Primer | AN |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Prerequisits | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Informàtica i Matemàtiques Enginyeria Mecànica Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montse.ferrando@urv.cat marta.schuhmacher@urv.cat ricard.garcia@urv.cat jaume.giralt@urv.cat xavier.farriol@urv.cat carme.guell@urv.cat jordi.pallares@urv.cat magdalena.constanti@urv.cat anton.vernet@urv.cat afabrega@urv.cat mireia.giralt@urv.cat marta.giamberini@urv.cat hansjorg.witt@urv.cat joseluis.lopezs@urv.cat carlos.pozo@urv.cat marta.sales@urv.cat lluis.masip@urv.cat pau.carazo@urv.cat alberto.puga@urv.cat justynaaleksandra.warczok@urv.cat felix.llovell@urv.cat madushikakenushi.ranasinghe@urv.cat saleem.munir@urv.cat mohammad.yousefe@urv.cat regan.ceaser@urv.cat tahereh.mokary@urv.cat giuseppe.colella@urv.cat mostafa.zarandi@urv.cat mervegozdenur.demirbek@urv.cat yasmin.kabalan@urv.cat |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Professors/es |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Web | http://moodle.urv.net/moodle/course/view.php?id=24578 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA: Els objectius generals de l’assignatura són els d’establir una visió general del que és l’Enginyeria Química i els processos de fabricació de productes químics, per que serveixen i quins són els seus components principals i les interconnexions entre aquestes. Es plantejaran les bases de la formulació dels balanços de matèria i energia i s’estableixen les relacions entre les equacions plantejades i les derivades de les propietats físico-químiques i termodinàmiques dels compostos que intervenen.
D’altra banda es fomentarà el treball en equip i el mètode cooperatiu d’autoaprenentatge així com es facilitarà la planificació, distribució i realització de tasques per tal de donar resposta a un problema obert en un temps determinat i la presentació de resultats en forma escrita i la defensa publica de la feina realitzada.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |