Guia docent Facultat de Lletres |
català |
Antropologia Mèdica i Salut Global (2020) |
Assignatures |
ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTACIÓ, SALUT I CULTURA | Codi | 12895108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
Elaboració d'un assaig de caire teòrico/pràctic basat en l'aprofundiment d'un tema de l'assignatura, el qual es escollit per l'alumne/a amb el vist-i-plau de la professora. | 60% | ||||
Seminaris |
|
Comentari de lectures obligatòries d'articles i material audiovisual vinculats al contingut de l'assignatura, des d'una perspectiva crítica i documentada. Alguns dels temes dels seminaris podran desenvolupar-se al fòrum virtual |
20% | ||||
Presentacions / exposicions |
|
Exposició oral del treball realizat/presentació lectura | 20% |
||||
Altres | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Docència en línia: l'avaluació continuada es basarà en les tres activitats indicades (treball escrit, comentari sobre seminari/debat i presentació oral) i la seva tutorització per part de la professora. Per fer la mitjana, s'han de realitzar totes les activitats avaluatives. La segona convocatoria consistirà en el lliurament les activitats avaluatives que s'han indicat a la primera convocatòria. |