Educational guide Faculty of Medicine and Health Sciences |
english |
Bachelor's Degree in Medicine (2009) |
Subjects |
FOODS FOR SPECIFIED HEALTH USE |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | FOODS FOR SPECIFIED HEALTH USE | Code | 14204234 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A30 |
Seleccionar els mètodes apropiats per assegurar una nutrició adequada a les necessitats individuals del pacient | |
A37 |
Conèixer les intervencions preventives i les estratègies de promoció de la salut en els diversos grups d’edat i col•lectius especials de la població | |
A38 |
Integrar els components de la protecció de la salut (medi ambient i aliments) en la valoració pronòstica | |
Type B | Code | Learning outcomes |
Type C | Code | Learning outcomes |