Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ALIMENTS FUNCIONALS, COMPOSTOS BIOACTIUS I NUTRACÈUTICS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS FUNCIONALS, COMPOSTOS BIOACTIUS I NUTRACÈUTICS | Codi | 19204237 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A8 | Analitzar adequadament dades i resultats experimentals propis dels àmbits de Biotecnologia amb tècniques estadístiques, i saber-los interpretar | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |