Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL IV |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL IV | Codi | 19224124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
RS Jackson. 2002. Wine tasting. Academic Press. J. Sancho. 1999. Introducción al análisis de los alimentos. Edicions Universitat de Barcelona. J. Pich. 2001. La degustació: estudis sobre la percepció del gust i l’acceptació dels aliments. Ed. UIB. |
|
Complementària | |