Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | CREACIÓ DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINÍCOLA | Codi | 19224212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A11 |
Conèixer l'estructura mundial del sector vitivinícola. Disposar dels coneixements necessaris per definir una estratègia de posicionament d'un producte vitivinícola i com organitzar-se en el marc d'una estructura empresarial. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |