Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA | Codi | 19625220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A2 | Identificar els diferents tipus de begudes fermentades amb la matèria primera, conèixer i dominar el mètode d'elaboració, i relacionar-lo amb les característiques sensorials del producte final | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT5 | Comunicar idees complexes de manera efectiva a tot tipus d’audiències. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |