Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA | Codi | 19625220 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Meilgaard, Morten, Sensory evaluation techniques , CRC Press, cop. 1991 , Boca Raton, Florida , http://morebeer.com/brewingtechniques/library/backissues/issue5.6/bickham.html, , , http://appliedsensory.com/uploads/Review_of_the_MF_of_Beer.pdf, , Meilgaard, Morten, http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/j.2050-0416.1979.tb06826.x/abstract, , |
Complementària | |