Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
ADAPTACIÓ A LA PRÀCTICA ENOLÒGICA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ADAPTACIÓ A LA PRÀCTICA ENOLÒGICA | Codi | 19635206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1 | Identificar els diferents tipus de vi existents i tenir coneixements dels processos de producció vitivinícola, des del tractament de la matèria primera fins a l’obtenció del producte final. | |
A8 | Percebre, apreciar i dominar la diversitat de característiques sensorials del vi i les tècniques de tast. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
CT4 | Treballar en equips multidisciplinars i en contextos complexes. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |