Grado en Ingeniería de Bioprocesos Alimentarios (2017) |
Asignaturas |
QUÍMICA II |
Contenidos |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | QUÍMICA II | Código | 20234009 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
6 | Formación básica | Primer | 2Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
tema | Subtema |
Bloc 1.- Experimentació en Química Analítica | 1. Realització pràctica de mesures de potenciometria, espectroscòpia molecular i atòmica i cromatografia de gasos. |
Bloc 2.- Fonaments de Química Analítica | 1. Definició i objecte de l'anàlisi químic. El procés de mesura química. El tractament de la mostra. Paràmetres de qualitat en l'anàlisi químic. 2. Obtenció, tractament i expressió dels resultats analítics. Calibratge lineal. 3. Tècniques instrumentals d'anàlisi: espectroscòpia UV-Vis molecular i atòmica, 4. Tècniques instrumentals d'anàlisi: cromatografia i potenciometria. |
Bloc 3.- Fonaments de Química Orgànica | 5. Introducció a la química orgànica: característiques generals dels compostos orgànics. Nomenclatura. 6. Estructura i geometria de les molècules orgàniques. Enllaços deslocalitzats. 7. Estructura i propietats dels compostos orgànics. 8. Reactivitat dels compostos orgànics. |