Grado en Ingeniería de Bioprocesos Alimentarios (2017) |
Asignaturas |
PROTECCIÓN DE CULTIVOS |
Metodologías |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2023_24 |
Asignatura | PROTECCIÓN DE CULTIVOS | Código | 20234109 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 1º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Obligatoria | Cuarto | 2Q |
Competencias | Resultados de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | |
Actividades introductorias | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura. |
Sesión magistral | Mitjançant classes magistrals s'explicarà la teoria dels continguts de l'assignatura |
Trabajos | Exercicis que realitza l'estudiant a partir de material i referències facilitades pel professorat. Aquesta activitat té un abast i extensió superior que la resolució de problemes. |
Eventos científicos y divulgativos | Xerrades, taules rodones, congressos, aportacions i exposicions amb ponents de prestigi, per aprofundir en el coneixement de determinades matèries. |
Atención personalizada | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als estudiants. Aquesta atenció pot fer-se presencialment, a través del fòrum de dubtes de l’assignatura i/o webconferència. |