2023_24
Educational guide 
School of Chemical Engineering
A A 
english 
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017)
 Subjects
  MARKETING AND VALUATION OF THE FOOD INDUSTRIES
IDENTIFYING DATA 2023_24
Subject (*) MARKETING AND VALUATION OF THE FOOD INDUSTRIES Code 20234113
Study programme
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period
3 Compulsory Fourth 1Q
Teaching Modality by working group Teaching language, timetables and exam dates
Prerequisites
Department Chemical Engineering
Coordinator
ADSERIAS SANS, JUAN
E-mail joan.adserias@urv.cat
Lecturers
ADSERIAS SANS, JUAN
Web
General description and relevant information

DESCRIPCIÓ GENERAL: L’objectiu central de l’assignatura és proporcionar a l’alumne formació econòmica dins el camp agrari, per tal de poder desenvolupar amb competència les tasques que en el futur li puguin sorgir en el sector agroalimentari. També es vol, des d’un punt de vista pràctic, aportar formació en el camp de la Valoració, per tal de dotar a l’alumne de coneixements que el permetin fer front a situacions en les que ha d’estar familiaritzat dins el seu àmbit professional i/o que fins i tot el permetin optar a sortides professionals dins l’àmbit de la valoració (tant en l’exercici lliure, com en l’administració pública o l’empresa privada).

(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.