Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Engineering (2017) |
Subjects |
FOOD CONSTRUCTIONS |
Sources of information |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | FOOD CONSTRUCTIONS | Code | 20234117 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Compulsory | Fourth | 1Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Basic |
Mnisterio de Fomento, Código técnico de la edificación (CTE), , Ministerio de Fomento, Instrucción de Hormigón Estructural (EHE-08), , Ministerio de Fomento, Instrucción de Acero Estructural (EAE), , |
Complementary |
Pedro Jimenez Montoya, Alvaro Garcia Meseguer y Francisco Moran Cabre, Hormigón Armado., 15ª ed., Alfredo Arnedo Pena, Naves industriales con acero, , Ramón Argüelles Álvarez, Ramón Argüelles Bustillo y Francisco Arriaga Martiiegui, Estructuras de acero tomo 1: Fundamento y Cálculo según CTE, EAE, 3ª Ed, Ramón Argüelles Álvarez, Ramón Argüelles Bustillo y Francisco Arriaga Martiiegui, Estructuras de acero tomo 2: Uniones y sistemas estructurales, 2ª Ed, Ramón Argüelles Álvarez, Jorge Fernández Lavandera y Ramón Argüelles Bustillo, Estructuras de acero Tomo 3: Vigas mixtas de edificación, , Ramón Argüelles Álvarez, Jorge Fernández Lavandera y Ramón Argüelles Bustillo, Estructuras de acero Tomo 4: INESTABILIDAD: Fundamentos, Cálculos y Programa, , Ensidesa, Prontuario Ensidesa, , Antonio Manuel Reyes Rodríguez, CYPE 3D 2016: Diseño y cálculo de Estructuras Metálicas, , |