Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
PHYSICAL CHEMISTRY |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | PHYSICAL CHEMISTRY | Code | 20244004 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Basic Course | First | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1.1 |
Aplica correctament els conceptes bàsics sobre les lleis generals de la mecànica, termodinàmica, camps i ones i electromagnetisme i la seva aplicació per a la resolució de problemes propis de l'enginyeria. | |
A3.2 |
Enuncia la primera i la segona llei de la termodinàmica i n'explica les implicacions físiques. Calcula treball mecànic d'expansió i compressió. Avalua balanços d'energia i canvis d'entropia en processos senzills i sistemes ideals. Defineix les funcions d'estat entalpia, energia lliure d'Helmholtz i de Gibbs, i en calcula les variacions en processos senzills a partir d'altres variables d'estat. Sap definir el potencial químic i l'aplica per definir condicions d'equilibri material. Calcula constants d'equilibri químic, i la composició d'equilibri d'una mescla reactiva de gasos ideals. Avalua l'efecte de la temperatura i d'altres variables externes sobre l'evolució de l'equilibri en una reacció. Defineix i calcula propietats termodinàmiques de dissolucions ideals i diluïdes ideals. | |
Type B | Code | Learning outcomes |
B4.1 |
Desenvolupa estrategies pròpies per resoldre problemes i trobar solucions. | |
Type C | Code | Learning outcomes |