Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | GESTIÓ I VALORITZACIÓ DE SUBPRODUCTES AGROINDUSTRIALS | Codi | 20244112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1.1 |
Coneix, comprèn i utilitza els principis els principis de la gestió i aprofitament de subproductes agroindustrials. | |
A2.1 |
Coneix i aplica especificacions, reglaments i normes relacionades amb el medi ambient. | |
A5.8 |
Coneix el concepte de valorització de subproductes i identifica les tipologies de producte final i les seves aplicacions. Diferencia les tecnologies aplicades a la valorització de subproductes alimentaris. Distingeix els subproductes de les principals indústries agroalimentàries. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B4.1 |
Desenvolupa estrategies pròpies per resoldre problemes i trobar solucions. | |
B4.4 |
Transfereix l’aprenentatge de casos i exercicis de l’aula a situacions reals d’altres àmbits. Fa aportacions significatives o certes innovacions. | |
B5.3 |
Recull la informació significativa que necessita per resoldre els problemes en base a criteris objectius. Segueix un mètode lògic per identificar les causes d’ un problema. Presenta diferents opcions alternatives de solució davant un mateix problema i avalua els possibles riscos i avantatges de cadascuna d'elles. Elabora una estratègia per a resoldre el problema. Mostra un criteri correcte per a prende decisions de manera encertada basant-se en dades i informació objectiva disponible. | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |