Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
GRAU D’ENGINYERIA QUÍMICA
Responsable d’ensenyament:
Lluís Masip Vernis 977 558 577 lluis.masip@urv.cat despatx 218
Coordinadors de curs:
1er curs – Xavier Farriol, 977 559 642, xavier.farriol@urv.cat despatx 316
2on curs - Ioannis Katakis Tf 977 559 655 ioanis.katakis@urv.cat despatx 305
3er curs - Joan Herrero Tf 977 559 649 joan.herrero@urv.cat despatx 307
4rt curs - Jordi Gavaldà Tf 977 559 647 jordi.gavalda@urv.cat despatx 217
GRAU D’ENGINYERIA MECÀNICA
Responsable d’ensenyament:
Francisco Javier Huera Huarte Tf 977 558 452 Despatx 201
Coordinadors de curs:
1er curs - Salvatore Cito Tf 977 55 85 36 salvatore.cito@urv.cat despatx 111
2on curs - Joan Carles Bruno Tf 977 297 068 joancarles.bruno@urv.cat despatx 112
3er curs - Albert Fabregat Tf 977 558 452 albert.fabregat@urv.cat despatx 205
4rt curs - Diego Ramos Romero Tf 977 558 698 diego.ramos@urv.cat despatx 207
GRAU D'ENGINYERIA DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS
Responsable d’ensenyament:
Christophe Bengoa christophe.bengoa@urv.cat despatx 213
1r curs - Xavier Farriol xavier.farriol@urv.cat despatx 316
2n curs - Montse Ferrando (1r Quadrimestre) montse.ferrando@urv.cat despatx 317GRAU DE TÈCNIQUES DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS
Responsable d’ensenyament:
Christophe Bengoa christophe.bengoa@urv.cat despatx 2133r curs - Carme Güell carme.guell@urv.cat despatx 317
DOBLE GRAU D’ENGINYERIA QUÍMICA I TÈCNIQUES DE BIOPROCESSOS ALIMENTARIS
Responsable d’ensenyament:
Christophe Bengoa christophe.bengoa@urv.cat despatx 213