2023_24
Educational guide 
Faculty of Chemistry
A A 
english 
Nutrition and Metabolism (2012)
 Subjects
  TECHNOLOGICAL ASPECTS OF FOOD COMPONENTS
   Sources of information
Basic ASTIASARÁN, I, Alimentos: composición y propiedades, McGraw-Hill Interamericana, 2000
MATISSEK, R, Análisis de los alimentos: fundamentos, métodos, aplicaciones, Acribia, 1998
FENNEMA, O.R., Química de los alimentos, Acribia, 2010
MAZZA, G., Alimentos funcionales: aspectos bioquímicos y de procesado, Acribia, 2000
Ingrid Aguiló?Aguayo and Lucía Plaza, Innovative Technologies in Beverage Processing, John Wiley & Sons Ltd, 2017
Puiggròs, F; Muguerza, B; Aragonès, G; Arola-Arnal, A; Suárez,S; Bladé, C; Arola, L; *Suárez, M, Functional beverages, John Wiley & Sons Ltd, 2017

Bibliography will be provided at the start of the course.

Complementary