Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II | Codi | 19224110 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A1 |
Ser capaç d'aplicar adequadament la química a l'enologia. Conèixer el fonament de les tècniques analítiques emprades al laboratori enològic Demostrar habilitat en el laboratori d'anàlisi enològic Saber interpretar dades i resultats experimentals Ser capaç de seleccionar el mètode d'anàlisi més adequat al problema enològic plantejat | |
A9 |
Conèixer el fonament de les tècniques analítiques emprades al laboratori enològic Conèixer i saber utilitzar el material del laboratori enològic Saber destriar entre mètodes oficials i mètodes de rutina i els resultats que aquests proporcionen Saber interpretar dades i resultats experimentals Ser capaç de seleccionar el mètode d'anàlisi més adequat al problema enològic plantejat Demostrar habilitat en el laboratori d'anàlisi enològic | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
CT3 |
Identificar la situació plantejada com un problema en l’àmbit de la disciplina i tenir la motivació per afrontar-lo. (Comprensió) Seguir un mètode sistemàtic per dividir el problema en parts, identificar les causes i aplicar els coneixements propis de la disciplina. (Anàlisi) Dissenyar una solució nova utilitzant els recursos necessaris per afrontar el problema. (Creativitat) Incloure els aspectes concrets de la solució proposada en un model realista. (Innovació Reflexionar sobre el model proposat i ser capaç de trobar-hi limitacions i proposar millores. (Avaluació) | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |