Educational guide Faculty of Oenology |
english |
Bachelor's Degree in Oenology (2014) |
Subjects |
OENOLOGICAL CHEMICAL ANALYSIS II |
Learning outcomes |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 |
Subject | OENOLOGICAL CHEMICAL ANALYSIS II | Code | 19224110 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
6 | Compulsory | Second | 2Q |
Competences | Learning outcomes | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Type A | Code | Learning outcomes |
A1 |
Ser capaç d'aplicar adequadament la química a l'enologia. Conèixer el fonament de les tècniques analítiques emprades al laboratori enològic Demostrar habilitat en el laboratori d'anàlisi enològic Saber interpretar dades i resultats experimentals Ser capaç de seleccionar el mètode d'anàlisi més adequat al problema enològic plantejat | |
A9 |
Conèixer el fonament de les tècniques analítiques emprades al laboratori enològic Conèixer i saber utilitzar el material del laboratori enològic Saber destriar entre mètodes oficials i mètodes de rutina i els resultats que aquests proporcionen Saber interpretar dades i resultats experimentals Ser capaç de seleccionar el mètode d'anàlisi més adequat al problema enològic plantejat Demostrar habilitat en el laboratori d'anàlisi enològic | |
Type B | Code | Learning outcomes |
CT3 |
Identify the situation as a problem in the field and be sufficiently motivated to face up to it. (Understanding) Follow a systematic method to divide a problem into parts, identify the causes and apply the knowledge specific to the discipline. (Analysis) Design a new solution by using all the resources necessary to cope with the problem. (Creativity) Include the details of the proposed solution in a realistic model. (Innovation) Reflect on the model proposed, find shortcomings and suggest improvements. (Evaluation) | |
Type C | Code | Learning outcomes |