Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA II | Codi | 19224110 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura i dels criteris d'avaluació de la mateixa |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts dels diferents temes de la matèria amb ajuda de projeccions, vídeos i altra documentació que es cregui oportuna |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Plantejament, desenvolupament i ressolució de problemes relacionats amb els diferents temes de l'assignatura. Discussió dels resultats obtinguts en base a situacions reals en un celler. |
Pràctiques a laboratoris | Desenvolupar al laboratori diferents analítiques químiques necessàries pel correcte control de l’elaboració del vi. Per això caldrà buscar el protocol adequat a la bibliografia, raonar la metodologia emprada i dur a terme l'anàlisi amb una mostra real. Les pràctiques impliquen portar al dia la llibreta del laboratori i entregar un informe final al finalitzar aquestes amb els resultats obtinguts i discussió dels mateixos |
Fòrums de debat | Discussió a través de fòrums on-line de problemes, mètodes d'anàlisi o temes d'actualitat relacionats amb l'assignatura. |
Treballs | Elaboració de tasques de format curt relacionades amb els mètodes d'anàlisi estudiats. |
Atenció personalitzada | L'alumne pot fer les consultes que cregui convenients durant les hores de classe (ja sigui presencial o virtual) i també fora d'aquestes. En aquest darrer supòsit es recomana concertar hora prèvia per tal d'assegurar la disponibilitat del professor |