Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL II |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL II | Codi | 19224113 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r i 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Continuació de la introducció al tast |
Sessió Magistral | Descripció dels principals aromes que es poden trobar en els vins blancs, negres i escumosos. |
Pràctiques a laboratoris | Pràctiques de tast, Avaluació dels principals aromes i molècules que es troben en els vins. Exemples en solucions sintètiques i vins reals. |
Atenció personalitzada | Correcció de descripcions de vins |