Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Enologia (2014) |
Assignatures |
ALIMENTS FERMENTATS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | ALIMENTS FERMENTATS | Codi | 19224226 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Hi haura una presentació el primer dia de classe amb la introducció de la matèria. |
Sessió Magistral | Es presentaran els diferents temes del contingut de la matèria |
Seminaris | Es treballaran en grup temes del contingut de l'assignatura |
Presentacions / exposicions | Exposició oral per part dels estudiants d'un tema concre |
Supòsits pràctics/ estudi de casos | Plantejament d’una situació (real o simulada) en la que ha de treballar l’estudiant per donar una solució argumentada al tema, resoldre una sèrie de preguntes concretes o realitzar una reflexió global. |
Atenció personalitzada | Per correu electronic l'alumne pot demanar ser ates pel professor. |