Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Innovació en Enoturisme (Erasmus Mundus) (2016) |
Assignatures |
OCI I ENOTURISME |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 |
Assignatura | OCI I ENOTURISME | Codi | 19635102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tendències en turisme i oci. Destinacions, mercats i fluxos |
|
Tendències en el desenvolupament de l’enoturisme. El sistema enoturístic | |
El desenvolupament turístic de les regions vitivinícoles. Factors clau, condicions i problemes de sostenibilitat | - El procés de desenvolupament turístic: dimensions i models espacials i econòmics - Productes vitivinícoles i paisatges com a actius turístics - Temes socials i sostenibilitat en el desenvolupament de l’enoturisme - Problemes de desenvolupament regional per a les zones rurals |
Models de desenvolupament enoturístics | - Experiències en col·laboracions públiques / privades - La governança del sistema enoturístic |
Gestionar l’experiència i la qualitat en enoturisme: conceptes, models, bones pràctiques | - Gestió de la qualitat i l’experiència en enoturisme - Enoturisme arreu del món: conceptualitzacions, models, bones pràctiques de casos internacionals. - Casos en cellers, rutes, museus i esdeveniments enoturístics |