Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Assignatures |
PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2023_24 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | PRODUCCIÓ DE VINS ESCUMOSOS | Codi | 19635104 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||||
6 | Obligatòria | Primer | 1Q |
|||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen | ||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Geografia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | jmcanals@urv.cat jaume.salvat@urv.cat gemma.beltran@urv.cat pere.pons@urv.cat candela.ruiz@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | http://www.wintour-master.eu/en/what-is-wintour/structure-curriculum/ | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
The students will achieve knowledge of the different methods used to produce sparkling wines and the advantages and disadvantages of each one. Also, there’re some specific characteristics for these wines from the point of view of tasting, viticulture, legal issues and so on; all these topics will be covered in this course. Several tasting sessions will be addressed in this course too. A couple of sessions of practical work in the cellar of the University will be given. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |