Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
FUNDAMENTOS DE MICROBIOLOGÍA DE ALIMENTOS |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 | |||||||||||||||||
Subject (*) | FUNDAMENTOS DE MICROBIOLOGÍA DE ALIMENTOS | Code | 20244123 | |||||||||||||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | |||||||||||||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||||||||||||
6 | Compulsory | Second | 2Q |
|||||||||||||||
Teaching | Modality by working group | Teaching language, timetables and exam dates | ||||||||||||||||
Prerequisites | ||||||||||||||||||
Department | Basic Medical Sciences |
|||||||||||||||||
Coordinator |
|
jose.cano@urv.cat albertomiguel.stchigel@urv.cat javier.capilla@urv.cat oscar.villuendas@urv.cat goretti.virgili@urv.cat |
||||||||||||||||
Lecturers |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
General description and relevant information |
DESCRIPCIÓ GENERAL DE L'ASSIGNATURA Donar a conèixer diferents aspectes relacionats amb el mon dels microorganismes als aliments: quina es la microbiota normal dels aliments, quines tècniques de conservació es poden aplicar per a la seva preservació, les necessitats nutricionals i les capacitats metabòliques dels microorganismes, quins tipus de alteració produeixen en els aliments, quines son les tècniques microbiològiques emprades al laboratori per el seu enriquiment, aïllament e identificació, i quantificació dels microorganismes, quines son las malalties relacionats amb la presència dels microorganismes en els aliments, quina estructura i mecanisme de accions tenen les toxines microbianes. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |