CERCABIB Libro Combs GF. The Vitamins: fundamental aspects in nutrition and health. 4a ed. Amsterdam: Elsevier; 2012.
3a edició, 2008
Prasad
AS, editor. Essential and toxic trace elements in human health and
disease: the First International Meeting of the International Society
for Trace Element Research in Humans held in Palm Springs, California,
December 9-12, 1986. New York: Liss; 1988. Linder MC, editora. Nutrición: aspectos bioquímicos, metabólicos y clínicos. Pamplona: EUNSA; 1988. McDowell LR. Vitaminas. Barcelona: Ediciones S; 2004. Gibney ME, Vorster HH, Kok FJ, editors. Introducción a la nutrición humana. Zaragoza: Acribia; 2004. Alemany M. Enciclopedia de las dietas y la nutrición. 2a ed. Barcelona: Planeta; 1999. Revista International Journal of Food Science and Vitaminology Página web FAO
Organización de las Naciones Unidas para la Alimentación y la
Agricultura [internet]. Itàlia: Organización de las Naciones Unidas para
la Alimentación y la Agricultura; [data d’actualització: 2017; data de
consulta: 18-07-2017]. Disponible a: http://www.fao.org/home/es/ USDA.
United States Department of Agriculture. National Agricultural Library.
Food and Nutrition Information Centre [internet], [data de consulta:
18-07-2017]. Disponible a: http://fnic.nal.usda.gov/ OMS
Organización Mundial de la Salud [internet]. Organización de las
Naciones Unidas. [data d’actualització: 2017; data de consulta:
18-07-2017]. Disponible a: www.who.int Harvard
School of Public Health [internet]. Boston: Harvard T.H. Chan School of
Public Health; [data d’actualització: 2017; data de consulta:
18-07-2017]. Disponible a: www.hsph.harvard.edu Texto electrónico The American Journal of Clinical Nutrition Annual Review of Nutrition Annual Review of Nutrition. The British Journal of Nutrition. Cambridge : Cambridge University Press, 1947- International Journal of Obesity The Journal of Nutrition Brody T. Nutritional biochemistry [recurs electrònic]. 2a ed. San Diego: Academic Press; 1999. En paper |