2015_16
Educational guide 
Faculty of Chemistry
A A 
english 
Nutrition and Metabolism (2012)
 Subjects
  THE MEDITERRANEAN DIET AND HEALTH: EXPERIMENTAL APPROACH
IDENTIFYING DATA 2015_16
Subject (*) THE MEDITERRANEAN DIET AND HEALTH: EXPERIMENTAL APPROACH Code 13675207
Study programme
Nutrition and Metabolism (2012)
Cycle 2nd
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
3 Optional AN
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Bioquímica i Biotecnologia
Coordinator
MUGUERZA MARQUÍNEZ, MARIA BEGOÑA
E-mail begona.muguerza@urv.cat
rosam.lamuela@urv.cat
cristina.andres@urv.cat
Lecturers
MUGUERZA MARQUÍNEZ, MARIA BEGOÑA
LAMUELA RAVENTÓS, ROSA M.
ANDRES LACUEVA, CRISTINA
Web http://www.ub.edu/grad/plae/AccesInformePDInfes?curs=2015&assig=569330&ens=M0507&recurs=pladocent&n2=1&idioma=CAT
General description and relevant information Assignatura impartida des de la UB. Coneixements de les evidències científiques dels efectes promotors de la salut de la dieta mediterrània. - Conèixer les evidències científiques actuals que avalen l’efecte saludable de l’Alimentació Mediterrània - Capacitat per fer una aproximació dels avantatges de l’Alimentació Mediterrània - Compendre els principis que regeixen per establir evidencia científica - Habilitat en la cerca d’informació relacionada amb l’alimentació mediterrània - Valorar la información publicitària que es pot interpretar en el contexte d’Alimentació mediterrània i Salut
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.