Guia docent Facultat de Química |
català |
Assignatures |
NUTRICIÓ I SALUT: INVESTIGACIÓ, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ APLICADA A LA CURA DE LA SALUT |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | NUTRICIÓ I SALUT: INVESTIGACIÓ, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ APLICADA A LA CURA DE LA SALUT | Codi | 13675207 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | Primer | AN |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | ||||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | cristina.andres@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | https://www.ub.edu/grad3/plae/AccesInformePD?curs=2022&codiGiga=573638&idioma=CAT&recurs=publicacio | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
Assignatura impartida des de la UB. Consultar guia docent en web indicada. En aquesta assignatura optativa presentarem casos d’èxit o gairebé o no, que ens permetin aprendre a partir d’experiències previes. Desenvolupament de nous productes basats en ciència responsable i de qualitat. Exemples de col.laboració universitats, centres de recerca, empreses. Presentarem aliances reeixides entre empreses i entitats socials per incentivar la innovació en alimentació i salut.
Coneixements d’anglès nivell intermedi/alt, amb capacitat per poder llegir, entendre i interpretar documents científics en llengua anglesa. |
|||||||||||||||||
Universitat de Barcelona (UB) | ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |