2014_15
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL
DADES IDENTIFICATIVES 2014_15
Assignatura (*) DIETA MEDITERRÀNIA I SALUT: APROXIMACIÓ EXPERIMENTAL Codi 13675207
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica mariacinta.blade@urv.cat
cristina.andres@urv.cat
Professors/es
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
ANDRES LACUEVA, CRISTINA
Web http://www.ub.edu/grad/plae/AccesInformePDInfes?curs=2014&assig=569330&ens=M0507&recurs=pladocent&n2=1&idioma=CAT
Descripció general i informació rellevant Assignatura impartida des de la UB. Coneixements de les evidències científiques dels efectes promotors de la salut de la dieta mediterrània. - Conèixer les evidències científiques actuals que avalen l’efecte saludable de l’Alimentació Mediterrània - Capacitat per fer una aproximació dels avantatges de l’Alimentació Mediterrània - Compendre els principis que regeixen per establir evidencia científica - Habilitat en la cerca d’informació relacionada amb l’alimentació mediterrània - Valorar la información publicitària que es pot interpretar en el contexte d’Alimentació mediterrània i Salut
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent