DADES IDENTIFICATIVES
2018_19
Assignatura (*)
INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES ALIMENTÀRIES
Codi
13675225
Ensenyament
Nutrició i Metabolisme (2012)
Cicle
2n
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
AN
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Adreça electrònica
angels.franch@urv.cat margarida.castell@urv.cat franciscaisabel.bravo@urv.cat
Professors/es
FRANCH MASFERRER, ANGELS CASTELL ESCUER, MARGARIDA BRAVO VÁZQUEZ, FRANCISCA ISABEL
Web
http://www.ub.edu/grad/plae/AccesInformePD?curs=2018&codiGiga=569302&idioma=CAT&recurs=publicacio
Descripció general i informació rellevant
Assignatura impartida des de la UB. Estudi de les principals intoleràncies alimentàries i reaccions al·lergèniques a components alimentaris.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent