2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  QUÍMICA
   Fonts d'informació
Bàsica D.C. Harris, Análisis Químico Cuantitativo (3ª ed.), Ed. Reverté, 2006
J. Saña, Química, Ed. Vicens-Vives, 1998
R.J. Gillespie, D.A. Humphreys, N. Colin, E.A. Robinson, Química (2 vol.), Ed. Reverté, 1990
H. Hart, D.J. Hart, L.E. Craine, Química Orgánica (9a ed), Ed. Mc Graw-Hill, 1995

Complementària Claudi Mans, Els secrets de les etiquetes. La química dels productes de casa., Mina, 2006
D. Golombek i P. Schwarzbaum, El cocinero científico, RBA, 2007

Aquests llibres són de divulgació científica. Molt útils per comprendre alguns dels conceptes que s'explicaran a la segona part de l'assignatura.