2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS
   Avaluació
  Descripció Pes
Pràctiques a laboratoris Avaluació
Redacció d'un Informe Final
10%
20%
Fòrums de discussió S'avaluarà la participació, l'interés i la qualitat dels comentaris 10%
Resolució de problemes, exercicis Resolució de problemes relacionats amb la solució pràctica d’anàlisi química d'aliments 20%
Proves de Desenvolupament Discusió d'un protocol d'anàlisi enològica. 15%
Proves objectives de preguntes curtes Preguntes conceptuals sobre els mètodes d'anàlisi enològica 15%
Proves objectives de tipus test Preguntes conceptuals sobre els mètodes d'anàlisi enològica 10%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Les pràctiques de laboratori són obligatòries