Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS | Codi | 19031103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 1.5 | 3 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Pràctiques a laboratoris | Avaluació Redacció d'un Informe Final |
10% 20% |
|
Fòrums de discussió | S'avaluarà la participació, l'interés i la qualitat dels comentaris | 10% | |
Resolució de problemes, exercicis | Resolució de problemes relacionats amb la solució pràctica d’anàlisi química d'aliments | 20% | |
Proves de Desenvolupament | Discusió d'un protocol d'anàlisi enològica. | 15% | |
Proves objectives de preguntes curtes | Preguntes conceptuals sobre els mètodes d'anàlisi enològica | 15% | |
Proves objectives de tipus test | Preguntes conceptuals sobre els mètodes d'anàlisi enològica | 10% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Les pràctiques de laboratori són obligatòries |