2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS
   Fonts d'informació
Bàsica J.L. Multon, Aditivos y auxiliares de fabricación en las Industrias Agroalimentarias, Acribia, Zaragoza 1988
H,D. Belitz, W.Grosch, Food Chemistry, Springer-Verlag, Berlín 1999
L. García Torres, C. Fernández-Quintanilla, Fundamentos sobre malas hierbas y herbicidas, Mundiprensa, Madrid 1991
C. Barberá, Pesticides agrícolas, Omega, Barcelona 1989
H.A. Wittcoff, productos Químicos Orgánicos Industriales, Limusa, México 1993
E. Primo, J.M. Carrasco, Química Agrícola II, Alhambra, Madrid 1977
j.M. Carrasco, Química Agrícola. temas Complementarios, Universitat politécnica de València, València 1988
O.R. Fennema, Química de los alimentos, Acribia, Zaragoza 1993
E. Primo Yúfera, Química Orgánica Básica y Aplicada, Reverté, Barcelona 1995

Complementària